Rød søndag og julemand i Sct. Jørgens Park – Næstveds Butikscenter

søndag den 3. november, hvor butikkerne holder ekstraordinært åbent og inviterer til fotosession med julemand i julekane.

Igen i år giver butiksindehaverne i Sct. Jørgens Park kunderne mulighed for at gøre deres juleindkøb i fred og ro allerede søndag den 3. november, hvor de holder åbent fra kl. 10.00 – 14.00.

Vær på forkant med julehilsenen
For at kunderne og deres børn skal komme i den rette julestemning, har man overtalt julemanden til igen at lande med sin kane og rensdyr i centeret. Og her glæder han sig til at blive fotograferet sammen med alle dem, der ønsker at tage et billede, som de f.eks. kan bruge til en personlig julehilsen.

Når rensdyrene skal have en lille pause og lades op til en ny tur, kan børnene komme helt tæt på julemanden, der så må bruge sine egne ben til at komme rundt på. Og mon ikke han så har lidt slik med i kurven – og mon ikke han deler ud af den? Julemanden er i centeret fra kl. 10.00 – 12.00.

En duft af jul
For mange er duften af gløgg og æbleskiver bare noget, der SKAL være der, når man gør sine juleindkøb. Og det skal kunderne heller ikke snydes for på denne specielle søndag. Restaurant Mona Lisa stiller nemlig op ude i gangen, hvor de tilbereder gløgg, som man kan købe evt. sammen med æbleskiver.

X