Over 20 butikker

Gratis 3 timers parkering

Her byder vi dig indenfor i et center, hvor de mere end 20 butikker ligger som perler på en snor. Her kan du hurtigt og let finde lige netop den butik, som har det, du søger.

Så tøv ikke med at besøge Sct. Jørgens Park, hvis du vil handle et sted, hvor udvalget dækker næsten alt det, som familien har behov for til hverdag og fest.
Og for øvrigt har flere læger og en tandlæge også adresse i centeret.

Vejret spiller ingen rolle

Da butikscenteret er overdækket, behøver du aldrig at tage højde for vind og vejr, ligesom arkaden også er både børne- og handicapvenlig med lette adgangsveje uden trapper eller høje fortovskanter.

I Sct. Jørgens Park – Næstveds butikscenter kan du bl.a. hurtigt og let klare indkøb eller tage på inspirationstur indenfor:

Dagligvarer og delikatesser

Her finder du alt det, du skal bruge til hverdag og fest. Du kan bl.a. gå på opdagelse i vinens verden. Vælge og vrage blandt populære spiritusmærker. Forsøde tilværelsen med de lækreste kager, chokolader, is og bland selv-slik i lange baner.

Tøj og Sko

Det er også overskueligt at finde tøj og sko til både hverdag og fest M/K her hos os, hvor kendte mærker blander sig med attraktive tilbudsvarer.

Hus og Have

Blomster, planter, dekorationer, elartikler, unikke lamper, isenkram og kæledyr – Ja. Listen er uendelig over alle de ting og sager, du kan gå på opdagelse i her i centeret.

Personlig pleje

Her er også masser af muligheder for at forkæle sig selv f.eks. med en trendy frisure, skønhedsprodukter, zoneterapi eller massage. Det er også her, du kan hente din medicin eller .. Ja mulighederne er mange. Prøv selv at tjekke dem ud her på sitet.

Sport og hobby

Kan du dyrke sport i butikscenteret? Ja. Det kan du. Og du kan også blive genoptrænet, hvis du har behov for det.
Er der levende dyr i centeret? Ja. Det er der. Her kan du købe forskellige kæledyr, farverige fisk og…
Tag en rundtur på sitet og bliv inspireret til både det ene og det andet.

Restaurant/café

Her kan du vælge mellem sandwichbar, café eller restaurant. Uanset, hvad du vælger er du sikker på, at maden er tilberedt efter alle de regler, der gælder for god hygiejne, friske råvarer og glade kunder. Du er velkommen til at nyde maden på stedet eller to go.

Service

Har du problemer med dine elektroniske vidundere eller dine skosåler? Mangler du en ekstra nøgle eller et hundetegn til dit kæledyr? Så er Sct. Jørgens Park – Næstveds Butikscenter også stedet, hvor du kan finde den hjælp, du skal bruge.