fbpx Skip to main content

Vær kreativ med is, bliv ansigtsmalet, få en tattoo og vær med på spændende skattejagt

Is på programmet

Centerforeningen i Sct. Jørgens Park inviterer alle børn og deres forældre/bedsteforældre til at tage forskud på vinterferiens glæder allerede fredag den 11. februar. For den dag lander en KÆMPE isblok på P-pladsen sammen med billedhugger Søren Cip Nielsen. Isblokken bliver savet ud i mindre stykker, som deltagerne i iseventen får udleveret sammen med ”ishandsker”, hammer og mejsel. Og så er det ellers bare med at gå i gang med at udfolde de kreative evner. Og dem har der været mange af rundt omkring i de andre byer, hvor Søren Cip Nielsen har været med sin is-event. Så vi glæder os til at se, hvor mange skønne isskulpturer, der bliver fremstillet af deltagerne her på P-pladsen ved vores butikscenter, siger Lina Lembcke Maigaard, formand for Centerforeningen. Iseventen foregår fra kl. 14.30 – 17.30 i 2 telte, hvor der opsættes borde. Alle, der har lyst til at gemme lidt længere på deres kunstværker opfordres til at tage en termokasse med til transport hjem til fryseren.

Info om Ice for Kids
Ice for kids er en del af isskulptur-konceptet som Billedhugger Søren Cip Nielsen har udviklet siden han i 1988 startede Dansk sne- og isskulpturteam, nu kendt som Ice-team.

Gennem tiden har han skabt sne- og isskulpturer mange steder i verden; Japan, USA, Canada, Tyskland, Frankrig, Norge, Sverige og Danmark. Skulpturernes størrelse varierer fra de mindste, som kan stå på et bord til den største, som blev realiseret på øen Hokkaido, Japan. Den var 72 m3. Han har vundet 3 internationale 1. priser. Ice for Kids bakkes op af ”Mærk Næstved”, som med deres tilskud har gjort det muligt at kunne invitere til denne specielle event.

Ansigtsmaling og tattoo

Pernille fra StarCat er et hit, når det drejer sig om at lave fantasifulde ansigtsmalerier på børnene. For at der skal være noget at vælge imellem, vil der også være mulighed for at få en tattoo i form af et overføringsbillede. Kom og bliv dekoreret af Pernille og hendes tattoo-ven i Centergangen torsdag den 17/2 fra kl. 14.00 – 16.00.

Skattejagt med søde sager til deltagerne

Kom og vær med til en rigtig sjov skattejagt i Centergangen. Her møder I som deltagere den berygtede Pirat Nille, som I skal hjælpe med at finde Kaptajn Sortskægs skat. Men inden I finder den, skal I lære, hvordan man bliver pirat og finder vej til den skjulte skat. Alt det sker på jeres vej gennem centergangen, hvor der er gemt poster med sjove opgaver. Kom og oplev det hele sammen med jeres venner, forældre eller bedsteforældre. Skattejagten foregår fredag den 18/2. Vælg at møde op kl. 14.00 eller kl. 14.30, hvor Pirat Nille er parat til at tage deltagerne med på skattejagt og finde frem til Kaptajn Sortskægs skat. Skulle hilse og sige, at det er en fordel at møde op i god tid, hvis man vil være sikker på at komme med på en af de to skattejagter, hvor der venter slikpose til alle de børn, der leger skattejægere. De voksne må nøjes med at glæde sig over børnenes glæde.

X