fbpx Skip to main content

Katten af tønden. Fastelavnsboller. Slikposer. Juice. Ansigtsmaling. Fastelavnsklip og en hel centergang fyldt med indendørs hygge lørdag den 26. februar kl. 10.00 – 13.00.

I hele 2 år, har vi måttet undvære at slå katten af tønden sammen med Farmor og hendes team fra Farmorhuset. Men nu kan alle børn glæde sig over, at samfundet igen er åbnet op, og at Centerforeningen i Sct. Jørgens Park har haft held til at få Farmorhuset til at gentage succesen med at lave en fastelavnsfest – lidt ud over det almindelige. F.eks. inviteres børnene – sammen med deres voksne – til at slå sig ned ved et bord fyldt med farverigt karton. Og det kan de frit bruge til at hygge-klippe i og f.eks. forvandle til fastelavnskatte, lige til at sætte på fastelavnsriset derhjemme – eller til at dekorere med på værelset.

Ved et andet bord kan børnene tage plads i sminkestolen og få malet et par kattestreger hos den dygtige og kreative ansigtsmaler. Og når katten er slået af tønden, bliver der uddelt fastelavnsboller og slikposer. Og naturligvis bliver kattedronning og kattekonge også kronet på behørig vis, ligesom de i år også får et gavebevis på 50 kr. til Sandy Slik. Skulle hilse fra Farmor og hendes team og sige, at de glæder sig til igen at komme og hygge om børn og voksne i Sct. Jørgens Park – Næstveds Butikscenter.

Det samlede program ser sådan ud

Program

Kl. 10.00 – 11.00:

  • Sminkestolen er klar til de børn, der vil pyntes med et par små lette katte-streger.
  • Bordet er dækket op med karton til hyggeligt katteklip, som kan tages med hjem.

Kl.  11.00 – 12.00:

  • Der slås katten af tønden og kattekonge og kattedronning krones og præmieres.

Kl.  12.00 – 13.00:

  • Slikposer, fastelavnsboller og juice uddeles til alle deltagerne.
  • Sminkestolen og kartonen er igen klar til at blive indtaget af dem, der måske ikke nåede det i første omgang.

Alle tider er ca.-tider. Der tages forbehold for ændringer

X