fbpx Skip to main content

Støt Svovlstikkerne og vind gavekort på hhv. 1.000 og 500 kr. samt fribilletter til Sommerland Sjælland

Støt Svovlstikkerne. Kom og fyr kanonen af og vind
De fleste, der har besøgt Sommerland Sjælland, har lagt mærke til, at der lige udenfor indgangen står en kanon, der en gang imellem bliver fyret af, så krudtrøgen står op i luften. Den kanon sørger selveste direktøren for forlystelsesparken, Kåre Dyvekær, for at fragte til Sct. Jørgens Park. Og her kan alle, der på en sjov måde ønsker at støtte op om Svovlstikkerne fyre den af, når de sender en SMS med ordlyden svovl til 1250. Det koster 5 kr. + almindelig SMS-takst at aktivere kanonen. Overskuddet går ubeskåret til Svovlstikkerne. Alle, der fyrer kanonen af, er med i konkurrencen om at vinde 2 stk. Næstved gavekort på henholdsvis 1.000 kr. og 500 kr. Herudover kan man vinde 2 x 5 fribilletter til Sommerland Sjælland, sæson 2021. Gavekortene er doneret af Centerforeningen i Sct. Jørgens Park, der på den måde støtter op om et godt formål.

Christian Dreist fra Svovlstikkerne er begejstret for opbakningen:
”Det er fantastisk at Centerforeningen i Sct. Jørgens Park tænker på Svovlstikkerne.
Størstedelen af vores penge kommer jo fra lokale virksomheder, som sponsorater og i denne Covid-19-tid er der ikke ret meget, der er normalt for nogen som helst – Ej heller for Svovlstikkerne.
Vi forventer, at ansøgninger om Julehjælp 2020 vil stige voldsomt, så hver en indsamlet krone har stor værdi for os. Christian Dreist sender en STOR TAK til Centerforeningen, Sct Jørgens Park og til Kåre Dyvekær fra Sommerland Sjælland, der har gjort denne event mulig.

X