fbpx Skip to main content

Parken Sandwich har både friske menuer og nyheder på bordet.

Folk står i kø ved salatbaren inde i Parken Sandwich – Måske som et modtræk til al den fede julemad?

Vi bemærker, at det er svært at vælge mellem de friske fristelser. Men de hjemmelavede grønne salater bliver næsten altid en del af kundens valg. De mange forskellige sunde salater finder også vej ind i bagels eller de mange sandwiches, hele tiden bliver hentet af sultne stamkunder, der ved, at kvaliteten altid er i top.

Ude i køkkenet er der også gang i den. For igen i dag er der en stor bestilling ”ud af huset”. 50 stykker smørrebrød skal gøres klar til afhentning inden kl. 12.00. Man forstår godt, at det er populært at få leveret smørrebrød fra Parkens Sandwich. Alt er frisksmurt og pyntet med lige præcist det, der gør det til en lækker oplevelse at invitere til firmafrokost eller familiefest med smørrebrød fra Parken Sandwich.

Lån bøger og dagens avis hos Parkens Sandwich
Tæt ved frysedisken med is og frugt, som bruges i de populære smoothies, står BOGAUTOMATEN.
Og hvad gør den så lige i en café? Jo. Der står den, fordi der er indgået samarbejde med Næstved bibliotek, der leverer bøger, som folk kan låne og bytte der igen, når de ønsker en ny. Det er også samarbejdet med biblioteket der gør, at du frit kan læse dagens avis hos Parkens Sandwich. Her nyder læseren ofte at fordøje dagens nyheder i selskab med en kop kaffe med kage eller en frisksmurt ostemad.

Konkurrence
Vil du vinde 2x 1 menu, som hver består af sandwich + smoothie/milkshake (værdi 2 x 170 kr.), så klik ind på https://www.facebook.com/sjp.dk/

Åbningstider
Mandag – fredag: Kl. 10.00 – 18.00
Lørdag: Kl. 10.00 – 14.00
Søndag: Lukket

Kontakt
Parken Sandwich
Sct. Jørgens Park 42
4700 Næstved
Tlf. 25 75 78 48
www.parkensandwich.dk
Facebook

X