fbpx Skip to main content

Der er god gang i maskinerne i Fysium, hvor folk træner i lige præcist det tempo og på de maskiner, der passer bedst til at opnå de mål, som den enkelte har sat sig.  Og det er for de flestes vedkommende ikke kun for at tabe sig her efter julens store madorgier. Det er simpelt hen for at vedligeholde eller opbygge et godt velbefindende. Der er også nogen, der er i gang med genoptræning efter f.eks. sportsskader, operationer og lignende.

Hos Fysium er træning ikke bare træning, pointerer Jacob, som ejer Fysium. Vi er godt på vej til at blive stedet, hvor mange går hen, før de begynder at træne i et fitnesscenter. Det gælder specielt, for dem, der tidligere har oplevet, at deres ihærdighed i fitnesscenteret medførte skader, som de så efterfølgende fik behandling for her hos os.

Naturligvis har vi også kunder, som både får lagt et personligt træningsprogram af en af vores fysioterapeuter og derefter fortsætter med at træne hos os. Det skyldes måske først og fremmest, at de her har tryghed i, at vores fysioterapeuter kan følge op og tjekke, om de nu også udfører øvelserne på en måde, der gør gavn i stedet for det modsatte.

Løbetest

Når man kommer ind i stueetagen hos Fysium, kan man godt få det indtryk, at man er kommet ind i en skobutik. For væggene er simpelt hen dekoreret med løbesko. Og det er der en god grund til. For valget af det helt rigtige fodtøj er vejen frem til at forebygge løbeskader.

For at være sikker på, at man vælger den helt rigtige sko, som passer til både fod, træningsintensitet og det terræn, hvor man primært bruger sin energi, tilbyder Fysium en screening efterfulgt af en tur på løbebåndet. En screeningtest er med til at afgøre, om en løbesko vil kunne løse et evt. problem med foden. Hvis ikke, kan fysioterapeuten oplyse alternative muligheder.

En fysioterapeut bedømmer screeningens resultat og finder den/de sko, som umiddelbart passer bedst til foden. Herefter afprøver man – på løbebåndet – om skoen nu også passer godt nok til løbestil, belastning m.v. Så efter en tur gennem screening, løbetest og vurdering fra en dygtig fysioterapeut, kan man være sikker på, at man kommer ud ad døren med et par sko, der giver en god løbeoplevelse i den virkelige verden.

Det er gratis at få foretaget en løbetest inkl. screening, hvis man køber en løbesko hos Fysium. Uden køb af en sko, koster en løbetest 400 kr. De samme tests gælder for dem, der foretrækker gang frem for løb. Tidsbestilling nødvendig.

Forårstjek

Det er ikke kun bilen, der har godt af et servicetjek. Også folk der ønsker at bibeholde deres aktive livsstil, eller at udskifte sofaen med en sådan, kan have stor gavn af en konsultation hos en fysioterapeut hos Fysium for at få afdækket deres behov i forhold til de livsstils-mål, de ønsker at opnå i det nye år. Prisen for en times konsultation/forårstjek er 600 kr.

Åbningstider
Mandag – torsdag: Kl. 08.00 – 17.00 (løbetest til kl. 21 ved bestilling)
Fredag: Kl. 08.00 – 14.00 (løbetest til kl. 17.00 ved bestilling)
Lørdag: Kl. 09.00 – 14.00.

Kontakt
Fysium – FysioDanmark Næstved
Sct. Jørgens Park 68
4700 Næstved

Tlf. 55 72 43 22
www.fysium.dk
Facebook

X