fbpx Skip to main content

Café Pyramiden – et lækkert madsted med livlig udsigt

Er du vild med at spise lækker mad, samtidig med at du nyder fornemmelsen af at spise ude? Så er Café Pyramiden lige noget for dig. Hele året igennem giver glaspyramiden dig udsigt til vind, vejr og alt det liv, der passerer forbi lige udenfor vinduerne. Og når regnen trommer på ruderne bliver ”natur-oplevelsen” ekstra intens.

Lige nu – hvor det er lidt gråt og trist udenfor – pynter julens farver op inde i caféen. Netop hyggen og den service, som stedet er kendt for, skal altid være af lige så høj kvalitet som vores mad, siger Recep, som ejer stedet.

Nytårstilbud
Recep og hans dygtige medarbejdere glæder sig til den 1. januar. Netop på den dato kommer der ekstra mange pizzaer i luften. For man gentager sidste års store succes med at sælge alle typer (almindelige størrelser) pizzaer for kun 60 kr.pr. stk.  Sidste år blev det til 500 pizzaer ud af huset.

Vil du være sikker på, at du bliver en af de heldige, som vi kan nå at give mulighed for sætte tænderne i en af vores lækre pizzaer til kun 60 kr., så er du velkommen til at komme og bestille og betale allerede nu. Vil du se, hvilke pizzaer, du kan vælge mellem, så klik ind her https://www.cafepyramiden.dk/menukort-2/

Konkurrence
Vind gavekort på 300 kr. til Café Pyramiden. Se konkurrencen på https://www.facebook.com/sjp.dk

Åbningstider
Hverdage og lørdage: 10.00 – 21.00
Søndage og helligdage: 14.00 – 21.00

Kontakt:
Café Pyramiden
Sct. Jørgens Park 34
4700 Næstved

Tlf. 55 77 78 48
Mail: info@cafepyramiden.dk
Facebook
www.cafepyramiden.dk

X