fbpx Skip to main content

Wienerconditoriet – en af ”Månedens butikker”
Duften af bagerbrød slår en i møde, når man nærmer sig Wienerconditoriet. Og som man kan se af de mange kunder i butikken, er der rigtig mange, der lader sig friste. Og det er der ikke noget at sige til. For her får man bare de lækreste kager og brød.

Mange af kunderne kommer langvejs fra for bl.a. at købe bagerens unikke Pain Pallaise, som er et langtidshævet rugbrød helt uden fedtstof…Så du kan med (næsten) god samvittighed bruge smør på brødet!! Wienerconditoriet er også leveringsdygtige i boller og flütes efter samme Pain Pallais-opskrift, ligesom du også kan vælge mellem et utal af andre brødvarianter.

Festkager
Husk, du kan bestille både kagemænd og kagekoner hos Wienerconditoriet.  Og er der bryllup i farvandet, så er vi også eksperter i at kreere en både smagfuld og flot bryllupskage. Har du andre specielle ønsker, så sig frem. Vi er parate til at prøve at gøre alt, hvad vi kan for at du og dine gæster får lyst til at besøge både dig og Wienerconditoriet, når de vil gøre noget ekstra ud af såvel hverdag som fest.

Lige nu bugner vinduet med fastelavnsboller, hvoraf nogle af dem tituleres som ”uartige” – det er dem med masser af flødeskum og creme. Og så er der de andre. Men tro nu ikke, at de er mindre syndige. For de er fyldt med andre lækkerier som f.eks. makronfyld, som så absolut smager efter mere…. Når fastelavnsbollerne er væk fra vinduerne, er der masser af andre fristende kager og brød. Så der er ingen undskyldning for ikke at kigge ind hos Wienerconditoriet.

Åbningstider
Mandag – Torsdag: 06.00 – 17.30
Fredag: 06.00 – 18.00
Lørdag: 06.00 – 16.30
Søndag: Lukket

Kontakt
Wienerkonditoriet
Sct. Jørgens Park 84
4700 Næstved

Tlf. 55 72 11 95
http://www.find-bager.dk/wienerconditoriet-naestved-3.htm

X