Sol, sommer og skønne kjoler hører sammen

Hos Mette i Sct. Jørgens Park har vi fyldt butikken med skønne sommerkjoler. At butikken nærmest bugner med dem, er fordi, vi ønsker at du skal have så meget at vælge imellem, at du hos os finder lige netop den kjole, der gør dig ekstra glad og tilfreds. Og det uanset om du skal en tur på stranden, i byen eller på ferie til langbortistand, siger butikschef Pia med et smil.

Både Pia og Jette fremhæver tillige det store udvalg af sommerbluser, som du også er velkommen til at kigge nærmere på og blive inspireret af. Og hvis du ønsker råd og vejledning til at finde lige præcis den bluse, der matcher en af butikkens mange sommernederdele eller bukser. Ja. Så er alle 3 medarbejdere (Pia, Jette og Lena) altid parate til at guide dig.

Da sommertid også er udsalgstid er chancen for, at du finder din yndlingskjole til en favorabel pris meget stor.  Og det gælder naturligvis også, hvis du har spottet en smart bluse, nederdel eller buks.

Som du kan se, når du besøger vores butik, har vi også et stort udvalg af helt nye varer. Så uanset om du er på udkig efter udsalgsvarer, helt nye modeller, er 30 eller 30++++ er der altid noget at komme efter hos Mette i Sct. Jørgens Park.

Vind gavekort. Værdi 500 kr. Se hvordan på https://www.facebook.com/sjp.dk

Åbningstider
Mandag – torsdag: Kl. 0930 – 17.30
Fredag: Kl. 09.30 – 18.00
Lørdag: Kl. 09.30 – 14.00

Kontakt:
Butik Mette
Sct. Jørgens Park 74
4700 Næstved
Tlf. 55724900
https://www.johsfashion.dk/

X