Invitation til fødselsdagsfest både fredag og lørdag – 30. og 31. august.
I år fylder butikscenteret 52 år. Og det skal vi naturligvis fejre sammen med dig. Derfor inviteres du og din familie til at komme og være med til at gøre vores fødselsdag ekstra festlig både fredag og lørdag.

Om fredagen den 30. august fra kl.  16.00 – 16.30, kan du opleve Snydekunstneren Hr. Plys, som er Danmarksberømt for sine sjove og utrolige tryllerier – kendt fra TV og ikke mindst Lalandia. Snydekunstneren Hr. Plys har været børnenes ven gennem mange år. Uanset hvor han optræder i Danmark spreder han fryd og glæde blandt børnene. Ja. Selv de voksne må overgive sig for denne charmerende tryllekunstner. Alle børn bliver helt stille og følger intenst med, når Hr. Plys går på scenen for at trylle, bugtale og lave sjove ballondyr. Men det varer ikke længe. I hvert fald ikke, hvis Grisen Gert også kommer med i showet hos os. Men kom selv og se, om det sker. Hr. Plys involverer gerne børnene, som han inviterer med i sit show, så de kan trylle med og få en masse grin og sjov sammen med ham og deres voksne.

Vind gavekort til Lalandia

Når Hr. Plys er færdig med sit trylleshow går han i gang med at dreje på lykkehjulet. Og alle, der viser ham en bon for køb i centerets butikker den 30. august, får lov at prøve lykken. Og lykke er der i hvert eneste drej. For alle vinder præmier som bamser, key-hangers eller billetter til Badeland i Lalandia. Hovedpræmien er 1 stk. gavekort på 1.000 kr. til Lalandia. Måske bliver det dig, der vinder. Så kom og prøv lykken. Lykkehjulet drejer fra kl. 16.30 – 17.00.

Fødselsdagsbord, hoppeborg og danseglæde

Ingen fødselsdag uden kaffe og kringle – i hvert fald ikke hos os. Og der bliver også saftevand og slikpinde til børnene – helt gratis lige fra kl. 11.00 – 14.00.

Når de mindste trænger til at røre sig, er der rig mulighed for det i den lille, søde hoppeborg, vi har stillet op i centergangen lige fra kl. 10.00 – 13.00. Og når du som ung/voksen får lyst til at komme i ekstra godt humør, så hop ind i dansen, når Næstved Salsa byder op til festligt samvær fra kl. 11.30 – 12.30. Centerforeningen glæder sig til at se dig og dine til nogle festlige dage i Sct. Jørgens Park – Næstveds Butikscenter.

X