Julemand, juletræstænding. Julegodter. Nissebørn og ikke mindst Stine Bergstrup Kold kendt fra TV-udsendelsen All together now Danmark kan opleves fredag den 30. november i Sct. Jørgens Park – Næstveds Butikscenter. Og søndag den 2/12 er der honningkageværksted.

Fredag den 30. november fra kl. 15.30, kommer julemanden igen til Sct. Jørgens Park. Denne gang for at tænde juletræet kl. ca. 16.30 og lytte til børnenes juleønsker. Men han er ikke alene om at gøre det til en ganske særlig oplevelse for hele familien.  Centerforeningens formand Signe Tedaldi Clausen fortæller, at man har været så heldig at få fat i Stine Bergstrup Kold, som efter hendes optræden i TV-programmet ”All together now Danmark” er blevet en efterspurgt sangerinde. Stine optræder, når juletræet er tændt.

Tourrettes syndrom forsvinder, når hun synger
Stine havde succes med sin optræden på TV trods den kendsgerning, at hun har Tourettes syndrom, som gør, at hun ikke altid er herre over sine bevægelser, eller hvad hun siger. Men når hun synger, forsvinder symptomerne på hendes Tourettes. Og måske er det medvirkende årsag til, at hun er i stand til at give sit publikum en helt særlig musikalsk oplevelse, siger formanden for Centerforeningen Signe Tedaldi Clausen.

Godter og filuris
Centergangen vil også myldre med søde nissebørn fra Sydpolens Teaterforening, som deler godter ud til publikum. Og de første 100 børn de møder, vil få en kupon, som kan indløses til en filuris i Parkens Sandwich denne dag.

Gløgg, æbleskiver og kaffevogn
Simply Good Coffee står klar med deres berømte kaffevogn, hvor man kan købe forskellige skønne kaffevarianter. Og Café Pyramiden rykker ud i centergangen med gløgg og æbleskiver, som kan købes og nydes ved ekstra mange små borde, som er sat op i dagens anledning. Og naturligvis skal publikum heller ikke snydes for duften af brændte mandler!!

Honningkageværksted og julemusikanter
Søndag den 2/12 går det igen løs i Sct. Jørgens Park. Her kommer farmor fra Farmors Hus og hygger sammen med julefar, som har sørget for at Wienerconditoriet har bagt 120 honninghjerter. Og dem inviteres børn og voksne til at dekorere og pakke ind i cellofan og tage med hjem – ganske gratis. Musik skal der også til. Derfor spiller The Næverly Hillbillies op til munter julestemning i butiksgangen.

Giv os dit hjerte og vind gavekort
Fra søndag den 2/12 skal vi gerne have dekoreret vores juletræ i centergangen med så mange julehjerter som muligt, siger Signe. Derfor inviterer vi alle, der har lyst til at være med i konkurrence om at vinde 1 af 2 stk. gavekort på hver 500 kr. til at hænge et julehjerte på juletræet, når de har hentet konkurrencekupon hos Parkens Optik. Der kan hænges hjerter på træet helt frem til den 22/12, hvor vinderen findes.

X