fbpx Skip to main content

Næstved Vinhandel er et oplagt sted at få råd og vejledning, når du ønsker at finde den helt perfekte vin, øl eller andre former for drikkelse til julemaden.

Klogskabens snaps og mange flere julegaveideer
Næstved Vinhandel er kendt for at have et sortiment, der adskiller sig fra det, du finder i dagligvarebutikker. Her til jul finder du f.eks. helt specielle jule- teer, julekaffe, juleøl, julesennep, julemarmelade, julegløgg og mange andre julelækkerier på hylderne. Mangler du for øvrigt en sjov julegave, så kunne det måske være en idé at kigge nærmere på ”Klogskabens Snaps”, som har fået sit navn efter den nød, den er lavet på, nemlig valnødden, som uden skal godt kunne minde om en hjerne…!

Men hvorfor har butikken også fået en speciel julekaffe på hylderne? Jo. Siger Lars Hvidesø. Den har vi taget hjem, fordi vores kunder har efterspurgt en kraftigere kaffe, som passer bedre som afslutning på en ”kraftig menu” med and/gås og brun flødesovs.

Hvad skal man drikke til risalamanden?
Hvis du tror, at man drikker kirsebærvin til risalamanden. Ja. Så er det da rigtigt, at mange stadig gør det, siger Lars. Men spørger du os her i butikken, foreslår vi – hvis kunden er åben for det – at udskifte kirsebærvinen med en portvin eller en mousserende solbærvin. Og det gør vi, fordi man ikke tilsætter sukker til de kirsebær, man bruger til kirsebærvinen, som derfor kommer til at smage surt i forhold til den søde dessert.

Kirsebærvinen er derimod fantastisk til tapas, ost eller sammen med mørk chokolade. Faktisk plejer vi at sige, at kirsebærvin og mørk chokolade er som yin og yang. Og apropos chokolade, så finder du hos os et meget stort udvalg af Summerbird, som er lavet på økologiske råvarer uden tilsætningsstoffer eller E-numre.

Vidste du for resten, at Næstved Vinhandel er det eneste sted i Næstved, hvor du kan købe Summerbird is?
Og netop isen kan du bruge til at lave alle tiders lækre dessert sammen med Summerbird chokoladen.

Her får du en af vores populære Summerbird-opskrifter. Måske en idé, hvis du ønsker at udskifte risalamanden med en ny lækker dessert 😊

Du er altid velkommen til at kigge ind til os og blive inspireret – måske til en Summerbird-dessert eller hvid julegløgg, hvor alkoholen er udskiftet med en god æblemost, eller…??

Åbningstider
Mandag – torsdag: 09.00 – 17.30
Fredag: 09.00 – 18.00
Lørdag: 09.00 – 14.00

Ekstra åbningstider i julemåneden
Søndag den 22. december: 11.00 – 15.00
Tirsdag den 31. december 🥳: 10.00 – 13.00

Kontakt:
Næstved Vinhandel
Sct. Jørgens Park 84
4700 Næstved

55 72 53 06
http://www.naestved-vinhandel.dk/
Facebook

X