Næstved Vinhandel er en dynamisk forretning, der siden 2002 har arbejdet med øl, vin og spiritus fra nogle af verdens mest interessante distrikter.

Forretningen har i dag mere end 600 forskellige vine og over 500 forskellige slags spiritus på lager. Vinhandlen henvender sig til livsnydere – dem, der gerne vil betale lidt ekstra for en anderledes oplevelse. Men selv om det koster penge at producere og markedsføre god vin og spiritus, så har Næstved Vinhandel evnen til at finde producenter, hvor der til fulde fås ”value for money”. Ikke kun flydende fristelser.

Næstved Vinhandel har også et stort udbud af den fineste chokolade, friskmalet kaffe, the og specialiteter som kaviar, olie/eddiker og tapenader m.m. Alt sammen med til at skabe den perfekte gavekurv. Hver fredag og lørdag er der flasker åbne i forretningen, og tilbuddet lyder: ”Kom og smag, duft, nyd og oplev under kyndig vejledning og professionel betjening en verden med lækre vine, øl, spiritus og chokolade!” Smagninger.

Næstved Vinhandel arrangerer året igennem også smagninger i butikken såvel som i private vinklubber og virksomheder. Smagningerne kan være øl, vin, spiritus eller en kombination af førnævnte. Ofte foregår smagningerne i sammenhæng med lidt lækker mad.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.