En skattekiste for vinelskere
Lige siden butikken åbnede i 2002 er den blevet flittigt besøgt af alle, der sætter pris på kvalitetsvine, spiritus og medarbejdere, der er vilde med at formidle deres indgående viden om specialbutikkens produkter. Og skulle der være noget, de ikke lige ved om de 400 forskellige vine og over 300 forskellige slags spiritus samt et utal af ølvarianter, der er på lager, kan du være sikker på, at indehaver Lars Andersen kan supplere, så du kommer hjem med lige præcis det, der passer til din smag.

Lækkerier til gavekurve, slikmunde og….
Næstved Vinhandel har også et stort udvalg af den fineste chokolade og is fra Summerbird. Friskmalet kaffe. The og specialiteter som foie gras, olie/eddiker, pateer og mange andre lækkerier, der gør slikmunde glade i låget. Og en gavekurv herfra til noget ganske særligt.

Smag, duft og nyd
Hver fredag og lørdag åbner vi gerne en flaske vin, så I kan smage! Så kig endelig forbi og få smagsprøver på nogle af vores mange lækkerier.

Udover fredag-lørdags-smagningerne danner butikken hen over året også rammen om arrangementer, hvor vin-, øl, spiritus og/eller en kombination af det hele står på programmet. Ofte ledsaget af lidt lækker mad. Vi er også friske på at stå for arrangementer hos private vinklubber og virksomheder. Kontakt os for at høre nærmere.

Se mere til vores smagsaftner m.m. på vores hjemmeside:
http://www.naestved-vinhandel.dk/