fbpx Skip to main content

Sct. Jørgens Parks butikscenter fylder 53 år, og det skal fejres

Selvom Coronaens skygge stadig hænger over os alle, har Centerforeningen i Sct. Jørgens Park besluttet, at der igen i år skal være noget ekstra at komme efter  i fødselsdagsugen fra den 24. august til og med den 29. august. 

Skattejagt med gratis skattekort
Måske skulle vi kalde det bamsejagt, siger formanden for Centerforeningen, Signe Tedaldi. For det er nemlig bamser, skattejægerne skal finde rundt i alle centerets butikker. Når alle bamser er fundet og skattekortet udfyldt og afleveret hos Parkens Optik, får både store og små en pose med gaver. F.eks. giver Centerforeningen en pose med blandet slik. Fra Restaurant Mona Lisa er der både slik og et æble. Fra Sct. Jørgens Svane Apotek er der bl.a. Decubal børnecreme. Wienerconditoriet giver valgfri kage og Bonnie Dyrecenter har lagt guf til hund og kat ned i gaveposen. Derudover er der i alt mulighed for at vinde en af de 17 meget flotte præmier. Man kan hente gratis skattekort i Den Grønne Butik fra den 24. august. Signe oplyser, at man nok skal være hurtig, idet der – grundet Covid-19 – kun er et begrænset antal skattekort.

Præmieregn
Faktisk skulle der have været transporteret en kæmpe guldboks fra Sommerland Sjælland til Sct. Jørgens Park. Og så skulle børnene have gravet efter bl.a. en guldklump. Det satte Corona imidlertid en stopper for. Men skattejægerne skal alligevel have chancen for at vinde guldklumpen, der efterfølgende ombyttes til 1.000 kr. i Sommerland Sjælland. Nu skal der bare ikke graves efter den. I stedet får en af skattejægerne nu mulighed for at blive den heldige vinder af guldklumpen samt 4 entrébilletter til Sommerland Sjælland, som også sørger for, at 10 børn kan vinde hver en Fidybamse samt entrëbilletter.

Også Næstved Legeland bakker op om skattejagten, idet skattejægerne herfra kan vinde et stk. 10-turs kort til en værdi af 1.000 kr.  

En helt anden form for præmie er fra Fysium, som giver et par løbesko (efter eget valg – op til 1.800 kr.) samt en gratis løbetest til en heldig vinder, ligesom Fitness World donerer goodiebag med drikkedunk, taske m.m. Også iRepair4u er med og lægger et gavekort på 400 kr. på gavebordet. 

Gratis dukke-workshop
Fredag den 28. august kl. 14.30 – 17.30 kan alle børn og deres voksne komme og bruge deres kreative evner på at lave deres helt egen fødselsdagsdukke ud af genbrugsmaterialer. For at være i stand til at holde en passende afstand, vil det kun være plads til 4 deltagere ad gangen. 

Pipe band og floor ball
Lørdag den 29. August fra kl. 10.30 – 12.30 genlyder parkeringspladsen af sækkepibemusik, leveret af Holbæk Pipe Band. Og, da de har lovet at give den fuld gas på piberne, er vi sikre på, at publikum får sig en festlig oplevelse – også selvom der skal holdes afstand.

Inde i butik 86 står Ældresagens instruktører i Floorball klar fra kl. 12.00 – 13.30 . Her kan alle – uanset alder – komme og blive introduceret til denne specielle idrætsgren, som kan dyrkes af alle på tværs af generationerne.

X