Besparelser, der er til at få øje på

Vi har mange kunder, der ønsker at have flere forskellige solbriller at vælge imellem. Til dem, vil vi bare sige, at så er tiden kommet til at opfylde dette ønske. For lige nu – og frem til 17. august –  har vi 20% på alle solbriller. Og det gælder uanset mærker som f.eks. Gucci. Tom Ford. Ray-Ban. Oakley. Bound 10. Boss og William Morris.

Har du lyst til at have et par ekstra almindelige briller – måske til at tage med på ferieturen? Ja. Så er det også en god idé at lægge vejen forbi – eller rettere – ind i Parkens Optik. For her brager udsalget løs med 25 – 75%på alle brillestel (solbriller 20%).

Har du tendens til at få sommer-tørre øjne? Så anbefaler vi dig at pakke nogle af vores specielle øjendråber ned i toilettasken for dermed at kunne forebygge irriterede øjne.

I Parkens Optik glæder vi os alle 3 til at sende dig afsted med ekstra godt sommerhumør. Derfor tilbyder vi at give dig en udvidet synsprøve, så du kan drage ud i verden med visheden om, at du har gjort noget godt for dig selv og dine øjne.

Vi glæder os til at SE dig

De bedste sommerhilsner
Ulla, Frank og Peter

PS. Her i juli måned udlodder vi et par solbriller til en værdi af 599 kr. Se hvordan du deltager i konkurrencen på https://www.facebook.com/sjp.dk/

Åbningstider
Mandag – torsdag: Kl. 09.30 – 17.30
Fredag: Kl. 09.30 – 18.00
Lørdag: Kl. 09.30 – 14.00

Kontakt:
Parkens Optik
Sct. Jørgens Park 38
4700 Næstved
Tlf.: 55 77 55 54
info@parkensoptik.dk
https://www.parkensoptik.dk/
facebook
instagram

X