Vi byder dig indenfor i vores restaurant, hvor hele familien kan nyde en afslappet og hyggelig atmosfære og veltillavet mad. Her er du velkommen lige fra frokosttid til vi lukker om aftenen. Og da vi har et dejligt legerum, er et besøg hos os også lige noget for børnene.

Vores medarbejdere i køkkenet sætter en ære i at bruge gode råvarer, så du får serveret mad, der er lavet med dyb respekt for madkunstens regler, uanset hvornår du besøger Mona Lisa.

Vi hylder det danske køkken
Til frokost tilbyder vi f.eks. stort udvalg af smørrebrød, platter og frokostretter baseret på klassiske danske retter, såsom stjerneskud og pariserbøf

Spis så meget du vil
Blandt vores dansk/franske køkkens specialiteter om aftenen, vil vi fremhæve vores Colorado Steak, som er meget populær. Det samme er vores stegt flæsk med persillesovs, som du kan smæske dig i ad libitum hver torsdag. Og har du helt andre lyster, kan du gå om bord i vores alsidige a la carte kort, hvor du nok skal finde noget, der passer til dine smagsløg.

Sommerhygge på terrassen
Om sommeren er det populært at nyde maden på vores træterrasse som ligger godt i læ for vinden.

Hold da helt fest hos Mona Lisa
Der er rift om vores charmerende selskabslokale. Så vi opfordrer dig til at reservere i god tid, hvis du står for at skulle arrangere julefrokost, bryllup, konfirmation o. lign.

Take away
Vi leverer både selskabsmad og vores andre menuer ud af huset. Så ring eller kom ind og lav en aftale.