Velkommen hos Parkens Optik
Vi er din lokale optiker, som er kendt for at levere god kvalitet, faglig vejledning og en service, der gør det til en god oplevelse at besøge vores butik. Her er du altid sikker på at få råd og vejledning af veluddannede medarbejdere, som er kendte ansigter hos mange brillekunder i Næstved. Både Peter, Ulla og Frank har en fortid i Næstveds brillebranche gennem utallige år. Vi er derfor meget taknemmelige for at se ”gamle” som nye kunder her i butikken, som Peter åbnede 1. september 2016.

Da vi er en uafhængig lokal optiker, udvælger vi selv det sortiment, vi har på hylderne. Derfor er der gode chancer for, at briller fra os, ikke findes hos alle andre optikere i byen.

Vi har altid et stort udvalg af de hotteste modebriller fra forskellige designere og mærker.
Danske designere er blandt vores favoritter, idet deres håndværksmæssige kvalitet og smukke form værdsættes af mange af vores kunder. Hos finder du bl.a. mærker som Fleye. Tom Ford. Thomsen Eyewear. ProDesign, Ørgreen. Lindberg. Ray Ban. William Morris. MonkeyGlasses m.fl.

Vi lægger vægt på, at der skal være noget for enhver smag. Så tøv ikke med at kigge ind til os, så vi sammen kan finde frem til den brille eller linsetype, der matcher dig og din livsstil.

OBS.:
Køb nye briller rentefrit op til 3 år hos os. Ingen udbetaling eller kontogebyrer. Se mere på https://www.parkensoptik.dk/SE-Konto.aspx