Butik Mette har lige siden åbningen den 1. juli 1977 kunnet glæde sine kunder med tøj, der følger tidens trends.

Men lige så vigtigt har det været for os, at Butik Mette også på anden vis skal være en attraktiv butik at blive inspireret i og handle i. Det er derfor af uvurderlig værdi for både kunder og medarbejdere, at de gennem årene har opbygget et godt kendskab til hinanden og den tøjstil, der efterspørges. Og at nye kunder også straks føler sig velkomne.

Vi lægger vægt på at købe tøj hjem, som matcher både yngre og mere modne kunder. Og netop det miks har vist sig at være en så stor succes, at også nye kunder vender tilbage til Mette. Så glæd dig til at gå på opdagelse i kvalitets-mærker fra førende modehuse hos Butik Mette, hvor du altid er velkommen til en inspirationstur.

Butik Mette en del af Johs. Clausen kæden, der også har butikker på Hjultorv i Næstved City, på Storgade i Sorø og på Torvet i Køge, ligesom der også kan handles online i webshoppen https://www.johsfashion.dk/

Uanset hvilken af vores butikker, du besøger, kan du regne med at vores medarbejdere glæder sig til at servicere dig med råd og vejledning, så du kommer hjem med det tøj, der passer til dig og dit liv.