Lokale børn optræder med professionel tryllekunstner
Onsdag den 10. juli kl. 13.00 – 14.00 går det løs med magi og sjov i centergangen i Sct. Jørgens Park, hvor 20 lokale børn tryller og underholder sammen med Lars Udengaard, som er professionel tryllekunstner. Børnene har – inden deres optræden – været på Aktive Feriedage- trylle-workshop med Lars U i et par timer. Og så har han lovet, at de er klar til at begejstre publikum med alt det, de har lært. Børnene er bl.a. med, når der skal trylles med paraplyer, æg og mange andre skøre remedier.

Sjov for både børn og voksne
Med en stor portion humor og 25 års erfaring i fingerfærdighed præsenterer Lars U sit trylleshow med lokale Næstvedbørn. Showet er henvendt til børnene. Men Lars U er sikker på, at de voksne også vil føle sig godt underholdt med komik og magi. Så kom og slip legen løs og lad jer forbløffe samtidig med, at I får et godt grin i Sct. Jørgens Park – Næstveds Butikscenter.

Totalt anderledes cirkusoplevelse 20. juli
Er I klar til trylleri og jonglering? En hest med mange ben og et mærkeligt navn? En rytter som både er indeni og ovenpå, og som kan fortælle historier, have bordtennisbolde i munden? Svinge pisken over Bamse, og udføre ”luftakrobatik” i halvanden meters højde? Så er i parat til Øglegøgleren Sørensen og hans kompagnon Mr. Toons, som giver den max. cirkusgak i Centergangen den 20. juli kl. 11.15 – 12.15.

Sørensen er en rutineret artist og entertainer. Med sublim timing lægges publikum vandret af grin.

Nogle indslag har et højt artistisk niveau. Andre er det rene nonsens. Når numrene bliver allersværest, bliver Øglegøglerne nødt til at hente assistance blandt publikum.

Sørensens og Toons udtryksformer er en blanding af standup comedy, umulige grimasser og skøre ind- og udfald.

Cirkusforestillingen med Øglegøglerne varer kun en time. Men længere tids bevægelse af lattermusklerne ville nok også være lige i overkanten, skulle vi hilse at sige fra en, som har overværet de to gøglere live.

X