Søndag den 4. november holder butikkerne ekstraordinært åbent og inviterer til fotosession med julemand i julekane. Butiksindehaverne i Sct. Jørgens Park går imod strømmen. I stedet for at springe på Black-Friday-toget, giver de kunderne mulighed for at gøre deres juleindkøb i fred og ro allerede søndag den 4. november, hvor de holder åbent fra kl. 10.00 – 14.00. Lidt Black Friday vil der dog være over den ”Røde søndag” i Sct. Jørgens Park, idet man i mange af butikkerne har særligt favorable tilbud lige netop denne dag.

Vær på forkant med julehilsenen
For at kunderne og deres børn skal komme i den rette julestemning, har man overtalt julemanden til at lande med sin kane og rensdyr i centeret. Og her glæder han sig til at blive fotograferet sammen med alle dem, der ønsker at tage et billede, som de f.eks. kan bruge til en personlig julehilsen. Når rensdyrene skal have en lille pause og lades op til en ny tur, kan børnene komme helt tæt på julemanden, der så må bruge sine egne ben til at komme rundt på. Og mon ikke han så har lidt slik med i kurven – og mon ikke han deler ud af den? Julemanden er i centeret fra kl. 10.30 – 13.30.

En duft af jul
For mange er duften af gløgg og æbleskiver bare noget, der SKAL være der, når man gør sine juleindkøb. Og det skal kunderne heller ikke snydes for på denne specielle søndag. Café Pyramiden stiller nemlig op ude i gangen, hvor de tilbereder gløgg, som man kan købe evt. sammen med æbleskiver.

X