fbpx Skip to main content

Hos Hair Team er vores hovedformål at gøre alle vores kunder glade og tilfredse. Et bevis på at vi er lykkes med det er, at vi har et utal af faste, loyale kunder. Og at mange af de nye kunder, vi får, kommer fordi de har hørt godt om os og vores håndværk.

 Vores team af 4 kreative frisører har alle den 4-årige frisøruddannelse, som er din tryghed for, at der er god håndværksmæssig kvalitet i alt, hvad vi servicerer dig med. Vi lægger stor vægt på at give dig al den tid, der er behov for. Dialog og rådgivning er derfor en vigtig del af ethvert besøg hos os. 

Selvom det er dig, der bestemmer, er vi altid parate til at inspirere dig med de nyeste trends og vise dig, hvordan de evt. kan tilpasses din personlige stil. F.eks. er der for tiden mange drenge, der ønsker at få lokker som Christoffer. Så permanent er derfor også noget, vi er eksperter i!

Vær sikker på, at vi har al den tid til dig, du har behov for. Ring og book en tid til f.eks. permanent, farvning, klipning, opsætning, hovedbundsmassage eller råd og vejledning i forhold til dit hårs sundhed. Når du får en større behandling, såsom permanent, farvning eller reflekser, forkæler vi dig altid med en hårkur og hovedbundsmassage.

Vi forhandler bl.a.

  • System 4, der er velegnet mod skæl, psoriasis, irriteret hovedbund.
  • Joico, som ifølge konkurrencen ”Behind the Chair”, er den bedste i verden til at genopbygge hår.
  • Parykker.
  • Gavekort.

Skånsom behandling
Vi bruger altid farver uden ammoniak og affarvning inkl. plexbehandling

OBS: Har du behov for en tid udenfor vores normale åbningstid, er du meget velkommen til at ringe, så hjælper vi dig.

Vi glæder os til at byde dig og dine kære velkommen i en frisørsalon med højt til loftet og en hyggelig, afslappet atmosfære.

Varme hilsner
Birgit

Åbningstider

Mandag – fredag: Kl. 09.00 – 17.00
Lørdag: Kl. 08.00 – 13.00

Kontakt

Hair Team
Sct. Jørgens Park 84
4700 Næstved

Tlf. 55 72 29 80
Facebook

X