Kom og oplev et center med det nyeste udstyr fra Technogym fordelt i store åbne lokaler. Her kan du både træne fitness, styrke og cardio, da centret rummer et lækkert frivægts- og funktionelt område samt et stort udvalg af cardiomaskiner. Uanset hvilket område du træner i, kan du nyde at gøre det til musik, der strømmer ud af højtalerne og giver ekstra energi. Så du behøver ikke at lukke af for verden med egne høretelefoner-😊 

Herudover har centret en holdsal, hvor der er 6 faste instruktører som deles om at have alt fra zumba – yoga – styrkehold og seniortræning.

Café-butiksområde
Trænger du til at slappe lidt af f.eks. efter træningen, kan du slå dig ned i det hyggelige café-område, hvor du kan trække forskellige former for drikkelse, ligesom du også kan benytte dig af vores butiks mange produkter fra b.la.  Functional Nutrition, Nutramino, Barebells og State. 

Personlig træner
Hos os har du mulighed for at booke en af vores personlige trænere, som alle er uddannet til at kunne hjælpe dig til at nå dine mål. 

Book en gratis konsultation
En personlig træningskonsultation er en mulighed for at få afklaring og inspiration til, hvordan du kan nå dine unikke mål og ønsker.

Under konsultationen vil den personlige træner spørge ind til dine ønsker og behov og på baggrund af jeres samtale komme med et bud på, hvordan du gennem et træningsforløb med en personlig træner vil kunne nå dine mål.

Vigtigt! Du vil ikke modtage et træningsprogram, men derimod et oplæg på, hvordan vejen til dine unikke resultater vil kunne se ud.

Kig forbi og oplev et hav af træningsmuligheder

Vi glæder os til at hjælpe dig, så du kan komme ind i vanen med din træning.