Lige så snart du er indenfor hos Frk. Søndergaard bliver du glad over at se, hvor mange smukke blomster, du kan vælge imellem. Blomster er farverige. Men dem, som indehaver af denne butik, Britt Søndergaard Madsen, har hentet hjem fra Grønttorvet og Holland, er på en eller anden finurlig måde mere farverige end dem, man ellers ser. Og Britt indrømmer da også, at hun elsker at lave buketter, der vækker opsigt og farveglæde hos modtageren. Dermed ikke sagt, at man ikke kan købe mere diskrete buketter hos Frk. Søndergaard. For som hun siger, det er kunden, der bestemmer. Men mine medarbejdere og jeg er altid parate til at inspirere og dele ud af vores blomsterglæde.

Britt har 24 års erfaring i alt indenfor blomsterbinderi. Så her kan du få opfyldt alle dine blomsterønsker – lige fra vugge til grav.

Inspirationsaften
Det er hensigten, at butikken her i Sct. Jørgens Park skal have et større udvalg af brugskunst. Derudover er det også planen, at der skal inviteres til demoaftner, hvor man kan komme og blive inspireret indenfor blomsterbinderi samtidig med, at man kan hygge sig med en snak og drikke kaffe med kage til.

Socialt ansvar
Britt har også en blomsterbutik i Tybjerg, ligesom hun og hendes 10 medarbejdere desuden leverer buketter til Shell i Fensmark og Glumsø samt til Daglig Brugsen i Ørslev. Halvdelen af medarbejderne er flexjobbere, hvilket er et meget bevidst valg fra Britts side, idet hun ønsker at tage socialt ansvar i en ellers fortravlet verden.