Der er lagt op til (U)hyggelig sjov efterårsferie i Sct. Jørgens Park – Næstveds Butikscenter. Der vil være en masse forskellige aktiviteter i løbet af ugen, alle er meget velkommen.

15. – 20. oktober:
Skattejagt
Køb skattekort i Den Grønne Butik.
Musene er løs i Sct. Jørgens Park – Næstveds Butikscenter. Find dem og få posevis af slik og andre søde sager fra de 19 deltagende butikker.

Mandag den 15. oktober kl. 11.00 – ca. 14.00:
Hyggelig workshop og lystig parade
Vi har besluttet os for, at der også skal være noget for dem, der måske ikke lige er til spøgelsessjov. Derfor har vi allieret os med Susan Albertsen fra Foreningen Magila, som er kendt for deres fantastiske evner til at lave kostumer, drabelige og sjove masker og lignende. I efterårsferien vil Susan være primus motor for en hyggelig workshop hvor børn – gerne sammen med en voksen – inviteres til at lave musemasker i bølgepap og enkle kostumer. Sammen med bl.a. den harmonikaspillende Tippe, vil Susan inspirere børnene til at være med i en lystig parade. Så deltagerne i workshoppen får både masker, kostumer og rytmer i kroppen, når de deltager denne helt specielle workshop. Og så lige en ting mere. Der er gratis sandwich og sodavand.
Tilmelding nødvendig
Da der er begrænset deltagerantal opfordres interesserede til at tilmelde sig workshoppen på kontakt@sjp.dk hurtigst muligt, da pladserne tildeles efter først til mølle. Man kan også tilmelde sig ved at udfylde tilmeldingskupon, som er i program, der kan hentes i butikkerne. Workshoppen bakkes op af Mærk Næstveds Aktivitetsmidler.

Tirsdag den 16. oktober, kl. 14.00 – 15.00
Heksen Petronella
Oplev heksen Petronella, når hun skaber uhyggelig stemning med sin magiske brygning og uhyggelige historier.

Fredag den 19. oktober, kl. 13.00 – 17.00
Spøgelseshus
(u)hyggelige spøgelser uddeler spøgelsesslik til børnene, som inviteres ind i spøgelseshuset til sjove oplevelser.
Fredag den 19. oktober, kl. 14.00 – 15.00
Ansigtsmaling
Bliv forvandlet til et halloweenmonster

Hent det samlede program i butikkerne.

X