Vi har skiftet navn og dermed også har fået nyt logo.
Se hvordan det ser ud på indgangspartierne, når du besøger butikscenteret, som også har fået et helt nyt look.

Hvorfor nyt navn?
Butikscenteret – skal ikke ”kun” være Parkens butikscenter, og da hele området er kendt og omtalt som Sct. Jørgens Park, bliver det nye navn:

Sct. Jørgens Park

Næstveds Butikscenter

Hvorfor indeholder logoet et blad?
Logoet ændres, så det matcher boligdelens logo, hvor det også er platantræets blad, der bruges. Grunden til det er, at disse træer giver hele Sct. Jørgens Park et specielt look uanset årstid.

Og platantræet har en historie og en ”mission”, som folkene bag Sct. Jørgens Park, synes matcher det, de ønsker at symbolisere for både bolig- og butiksområdet

Platantræet giver - som alle træer - læ og renser luften for støv og møg. Faktisk hører platantræer ikke hjemme i Danmark. Og den art, vi planter i Danmark, hører slet ikke hjemme nogen steder.

Citat:Naturstyrelsen

Højst sandsynligt er platantræerne i Danmark – og dermed i Sct. Jørgens Park – efterkommere af en krydsning mellem orientalsk platan, der er udbredt fra Indien til Østeuropa og så en amerikansk platan. Sandsynligvis har forfædrene mødt hinanden i Spanien tilbage i 1600-tallet. Træet er således det bedste bud, vi har på en repræsentant for globaliseringen og det moderne samfund.

Som en ægte repræsentant for dette samfund har platanen vist sig at være meget hårdfør overfor miljøpåvirkninger. Den er hårdfør overfor stress og kan gro under asfalt og brosten. Luftforurening renser den bare, og gror så videre! Platantræet er således på en måde et symbol på, at Sct. Jørgens Park også fremover både kan og vil gro – uanset, hvad fremtiden bringer af udfordringer specielt for butiksdelen. Man har derfor store planer for en opgradering i forhold til butiksarkaden og udenomsarealerne.

X