fbpx

Foråret spirer allerede i Den Grønne Butik

Blomster er ikke bare blomster. De skifter både efter årstid og mode. I den Grønne Butik kan du altid være sikker på, at du både kan binde det traditionelle sammen med det sidste nye indenfor blomsternes verden. Eller hvis du foretrækker det ene frem for det andet, så læg trygt dine ønsker i de kreative medarbejderes hænder. De sørger altid for, at du går ud af Den Grønne Butik med lige netop det, der passer til dig og den anledning, du ønsker at gøre ekstra minderig med den skønneste buket eller blomsterdekoration.

Lige nu pibler det f.eks. frem med løgvækster i krukker og tulipaner til vaserne, som vi har hentet hjem fra Holland, fortæller Signe. Hun var for kort tid siden afsted på Formlandmessen i Herning sammen med Lise og Palle. På messen var tendensen klar: Pastelfarverne dominerede, ligesom tørrede blomster heller ikke er til at komme udenom i dette forår. Og Den Grønne Butik er med, understreger Signe med et smil.  Der blev købt smukke tørrede blomster i pastelfarver samt matchende urtepotter, som snart vil være blandt butikkens store udvalg i noget af alt det, der sætter personligt præg på hjemmene.

Interflora valgte Signe
Hvorfor lige et billede af Signe med en plakat? Jo. Det er fordi Signe netop – blandt mange – er blevet valgt til at lave buketterne til alle Interfloras plakater i 2020!! Formålet med den smukke buket på plakaten er – efter Signes mening – at få de dejlige forårsfornemmelser til at fylde os med glæde.

Åbningstider
Mandag – torsdag: Kl. 09.00 – 17.30
Fredag: Kl. 09.00 – 18.00
Lørdag: Kl. 09.00 – 14.00

Kontakt
Den Grønne Butik
Sct. Jørgens park 84
4700 Næstved

Tlf. 55 73 15 26
E-mail 3701@interflora.dk
www.dengronnebutik.dk
Facebook
Instagram

X