Vintertid er støvletid
Så derfor bugner Skoringen i Sct. Jørgens Park af et stort udvalg af støvler til både store fødder og små fusser. Sidstnævnte kan brede sig og nyde varmen i mærker som f.eks. Skofus og Ecco, hvor Gore-Tex holder regnen ude og vandpytterne ikke trænger ind og gør fødderne våde, men fødderne kan fortsat ånde. For selvom de små ofte ikke fortæller eller måske ikke bemærker, at deres fødder er våde, ved vi voksne, at det ikke altid er sandt.

Du er altid velkommen til at komme ind og bruge al den tid, der er nødvendig, når de helt rigtige sko/støvler skal findes til dit barn. Og tid skal der til. For hos os måler vi altid børnenes fødder, mens de sidder i vores børnehjørne, hvor det ikke er forbudt at være aktiv – vel at mærke med hænderne i det legetøj, som netop er skabt til det! Så kom trygt ind og gør det til en god oplevelse for dig og dit barn, når det er sæson for nyt fodtøj.

Det samme gælder for øvrigt også for dig som voksen. Vi hjælper og guider dig til at finde den støvle, der passer dig bedst blandt mærker som Ecco, Billi Bi Vagabond, Rieker, Odin og B&Co
Vi er også parate til at støtte dig, når/ hvis du har lyst til at træde op i stiletterne til den store fest eller ned i en af de mange forskellige hjemmesko og hverdagssko, som du altid er velkommen til at gå på inspirations-prøvetur i.

NB: Du er også velkommen til at træde op i vores fodscanner, som giver dig et korrekt billede af, hvilke indlæg, der evt. kan aflaste dig og dine fødder.

Åbningstider
Mandag – torsdag: Kl. 09.30 – 17.30
Fredag: Kl. 09.30 – 18.00
Lørdag: Kl. 09.30 – 14.00

Kontakt:
Skoringen
Sct. Jørgens Park 58-60
Tlf. +45 62 26 52 05
https://www.skoringen.dk/
Facebook

X