Lørdag den 8. december er der masser af småkager i butikscenteret i Sct. Jørgens Park. Og de, der smager på dem er med i konkurrencen om at vinde julefrokost på Mona Lisa.

Måske er det Den Store Bagedyst i TV, der har smittet af på lysten til at deltage i konkurrencen om at blive kåret som vinder af ”Byens bedste Julesmåkage” i Sct. Jørgens Park. I hvert fald er formand for centerforeningen, Signe Tedaldi Clausen, meget tilfreds med, at 11 deltagere stiller op den 8. december med fyldte kagedåser, som hver indeholder 100 julesmåkager. Signe oplyser for øvrigt, at den ældste bagekone er 90 år.

Dommerne – publikum – kan også vinde
Når der lukkes op for kagedåserne, inviteres kunderne samtidig til at smage sig frem til den småkage, de synes, er den bedste og dermed skal have titlen ”Byens bedste Julesmåkage”. Og alle de, som lægger smagsløg til, deltager i konkurrencen om at vinde en julefrokost for 2 på restaurant Mona Lisa. Og ejeren af den julesmåkage, der får flest stemmer belønnes med et gavekort på 1.000 kr. Så der er al mulig grund til at få sig en både sød og spændende oplevelse i butikscenteret i Sct. Jørgens Park den 8. december fra kl. 11.00 – 12.30.

Musik skal der til
Centergangen bliver også fyldt med julemusik, som leveres af The Næverly Hillbillies, som er to festlige gutter, der nok skal få sat ekstra gang i julestemningen i Sct. Jørgens Park.

X