Aktivitet

Gå på kunstudstilling i Sct. Jørgens Park

By 10. februar 2020 No Comments

KUBA – Kunstforeningen for Billedskabende Aktører – åbner galleri i Sct. Jørgens Park.

Centerforeningens formand Signe Tedaldi Clausen er meget stolt over, at det er lykkedes at få KUBA til at udstille deres mange forskelligartede kunstværker i Sct. Jørgens Park. Som Signe siger ”I stedet for en tom butik – som senere skal indgå i hele omrokeringen og ombygningen af centeret – kan vi nu byde vores kunder på en oplevelses- og inspirationstur i kunstens verden”

KUBAS medlemmer har talenter indenfor mange forskellige former for kunst, hvorfor galleriets gæster kan glæde sig til, at udstillingen af malerier bliver suppleret med keramik, skulpturer og figurer i mange forskellige materialer som f.eks. bronze, sølv, sten og glas fortæller Signe.

Galleriet vil være åbent på udvalgte tidspunkter hver fredag og lørdag fra den 20. marts og foreløbig 3 måneder frem. Det er desuden planen, at der skal være arbejdende værksted, så gæsterne kan få et indblik i selve processen med at skabe et kunstværk. Måske bliver der også hen ad vejen afholdt workshops og spændende foredrag.

Hvis man lægger vejen forbi butik nr. 68, kan man allerede nu få en smagsprøve på noget af alt det, man kan se meget mere af, når galleriet åbner sidst i marts.

X